how to make own website

Usluge

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA 

Izreka: “Bolje spriječiti, nego liječiti“ rijetko gdje ima bolju primjenu od one u stomatologiji. Baš zato posebnu pažnju poklanjamo ovoj oblasti dentalne medicine. Ove, neinvazivne metode su presudne za očuvanje Vašeg blistavog osmjeha.
Vam, uz savjete našeg stručnog tima, pruža slijedeće usluge iz ove oblasti:

• Fluorizacija zuba
• Zalivanje fisura
• Uklanjanje mekih i čvrstih naslaga (kamenca)
• Uklanjanje zubnih naslaga ultrazvukom/pjeskarenjem (džetiranjem) 

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

RESTAURATIVNA STOMATOLOGIJA

Potpuno uklanjanje zubnog karijesa ili završetak endodontskog liječenja, samo su pola puta ka potpunoj restauraciji zuba. Uspješno restaurisan zub, ni po čemu ne bi trebao odudarati od prirodnog, zdravog zuba. Kako u pogledu boje, tako i u veličini, obliku, te morfološkim (najčešće sitnim) detaljima koji zubu daju živost i prirodan izgled. Često se, upravo u ovom segmentu stomatologije, prepoznaju pravi umjetnici i vajari, rekli bismo: „majstori svog zanata“.
Da bi se takvo majstorstvo postiglo, potrebni su osim dobrog, iskusnog oka i vješte ruke stomatologa, i vrhunski materijali kojima se restauracija zuba vrši. U ordinaciji raspolažemo širokim dijapazonom najkvalitetnijih nano kompozita za prednje i bočne zube, visoke transparentnosti i toplih, prirodnih boja. 

Pored kvalitenih ispuna (plombi), radimo:

• Zatvaranje dijastema (razmaknutosti) između zuba
• Kompozitne nadogradnje krunica
• Kompozitne fasete
• Preoblikovanje zuba 

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Ova oblast stomatologije predstavlja vrlo bitan aspekt u životu modernog čovjeka. Svijetli, blistavi zubi i tzv. „Holivudski osmjeh“, krajnji su cilj i želja većine ljudi. Oni imaju veliki uticaj na percepciju neke osobe, kao i njeno samopouzdanje u svakodnevnom životu. Naše stručno osoblje Vam može pomoći da taj cilj i ostvarite uz pomoć nekih od navedenih metoda:

• Ordinacijsko izbjeljivanje zuba
• Udlage za kućno izbjeljivanje zuba
• Zubni nakit (cirkoni) 

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

ENDODONCIJA

Kao što snaga i stabilnost drveta počiva u korijenu, tako i sudbina zuba zavisi od zdravlja njegovog korijena. Upravo zato, endodonciji pridajemo veliki značaj. Od tačne lokacije i broja korijenskih kanala, preko preciznog određivanja njihove dužine, do adekvatne obrade i završne obturacije (zatvaranja) kanala, samo su neke od usluga koje možete dobiti u ordinaciji .

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

ORTODONCIJA

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i vilice. Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mjestu narušavaju estetiku i utiču na zdravlje usne šupljine. U slučaju nepravilnosti zuba obratite se našem stručnom osoblju koje će napraviti detaljan pregled kako bi se utvrdio najbolji plan ortodontske terapije pomoću koje će se zubi postaviti u najbolji mogući položaj. 

Iz domena ortodoncije, Vam pruža slijedeće usluge:

• Mobilni ortodontski aparati (monomaksilarni i bimaksilarni)

Osnovna karakteristika svih mobilnih ili pokretnih ortodontskih aparata je da se vade iz usta radi čišćenja i održavanja oralne higijene.

Ovi aparati se izrađuju u zubnotehničkoj laboratoriji na osnovu otiska koji prethodno uzme stomatolog u ordinaciji. Nisu naročito neprijatni za nošenje, pacijenti se vrlo brzo na njih navikavaju, i već nakon nekoliko dana neometano funkcionišu. Ono što je jako bitno u terapiji pokretnim ortodontskim aparatima je da dužina njihovog nošenja u toku dana mora biti duža u odnosu na vremenski interval u toku kojeg se ona ne nosi. Zato se preporučuje nošenje u toku spavanja i još nekoliko sati dnevnog nošenja. Sa njim se ne smije jesti, niti se baviti nekom fizičkom aktivnošću. Takođe se ne preporučuje nošenje u školi i na treninzima. Sa njom se može piti, pričati, učiti, spavati… Pacijent najčešće dobija “ključić” pomoću kojeg “okreće šaraf” na onoliko dana i onoliko puta koliko mu stomatolog kaže. Na taj način se vrše neka pomjeranja i “ispravljanja” zuba. Druga, pak, pomjeranja se dešavaju zahvaljujući tome što stomatolog na kontrolama aktivira pojedine opruge. Ovu vrstu ortodontskih aparata najčešće dobijaju djeca u školskom uzrastu, kada moramo djelovati na same koštane strukture vilica i na nepravilan položaj zuba. Mogu biti različitih boja, sa raznim aplikacijama (sličice, šljokice, sjaj, zvezdice…) zbog čega ih djeca rado prihvataju.

• Fiksni ortodontski aparati sa metalnim bravicama

Fiksni ortodontski aparat takođe služi ispravljanju zuba samo što za razliku od mobilnog kad se postavi više se ne skida dok se ne postigne zadati cilj između jedne i dvije godine. 

Najranije je moguće postaviti ga u uzrastu od 13 godina po nicanju drugih stalnih molara (kutnjaka), a kasnije može da se postavlja i u 4 i 5 deceniji zivota.

Postupak postavljanja se obavlja u stomatološkoj ordinaciji u jednoj seansi i traje oko 45min i potpuno je bezbolan. Ali po postavljanju pacijent mora da dolazi na kontrolu svakih mjesec dana.

Nakon skidanja fiksnog aparata, izrađuju se tzv. Retencione folije na osnovu uzetog otiska zuba vilice. Debljine su par milimetara i providne, a služe kako se pomjereni zubi ne bi vremenom vratili u svoj prvobitni položaj prije terapije. S njim se može normalno govoriti i piti, ali ne može jesti. Nose se samo noću tokom spavanja. 

• Fiksni ortodontski aparati sa estetskim bravicama

Kao što im ime govori, ovi aparati umjesto metalnih, imaju tzv. estetske bravice u boji zuba čime se postiže manja vidljivost aparata u ustima.

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

IMPLANTOLOGIJA

Implantati se u današnje vrijeme smatraju idealnom i najuspješnijom terapijom u mnogim situacijama. Implanti predstavljaju spoj protetike i oralne hirurgije. Oni zamjenjuju korijen zuba koji nedostaje i koriste se kao “sidro” za koje se vezuje fiksni ili mobilni protetski rad. Materijal za izradu implanta je titanijum, koji je bikompatibilan material, čime se procenat odbacivanja smanjuje na minimum.

U ordinaciji koristimo premium klasu implantata, vodećih svjetskih proizvođača : STRAUMANN, NOBEL BIOCARE, te IMPLANT DIRECT.

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

ORALNA HURURGIJA

Iako već sam pomen riječi hirurgija kod većine budi nelagodu, moderna oralna hirurgija je jako napredovala od svojih početaka. Stomatoločka ordinacija , uz stručnost i dugogogodušne iskustvo našeg hirurga, Vam omogućava bezbolne zahvate u maksimalno kratkom vremenu, a redovne kontrole i konsultacije obezbjeđuju da i postoperativni period protekne u najboljem redu.

Pružamo slijedeće usluge iz ove oblasti:

• Obično i komplikovano vađenje zuba
• Hirurško vađenje zuba
• Hemostaza (zaustavljanje krvarenja) nakon vađenja zuba
• Terapija alveolitisa (upala dijela vilice u kojem se nalazio zub) nakon vađenja zuba
• Resekcija jednokorijenog i višekorijenog zuba

Ukoliko na vrhu korijena zuba postoji proces koji nije moguće konzervativno izlječiti, ili ukoliko je uspješno sproveden endodontski tretman, a proces recidivira, tj. vrati se opet poslije nekog vremena, potrebno ga je hirurški odstraniti. Resekcija (apikotomija) se planira na osnovu rendgenskog snimka, prije operacije zuba. Odstranjuje se vrh korijena zuba i prostor oko vrha korijena, gdje se nalazi proces. To znači da se cijelokupna patološka formacija (bilo da je u pitanju granulom, cista ili periapikalna infekcija) potpuno uklanja i da ostaje zdrava kost. Da bi se zub u potpunosti zatvorio sa obe strane i sprečio recidiv patološkog procesa potrebno je, pre pravljenja reza na alveoli ili u toku samog hirurškog zahvata, endodontski napuniti kanal zuba. Konci se uklanjaju nakon 7 dana.

• Uklanjanje ciste
• Plastika oroantralne komunikacije (zatvaranje sinusa)

Do otvaranja sinusa dolazi ili zbog toga sto se korijenovi zuba jednim svojim dijelom nalaze u sinusu ili zbog toga sto se infektivni proces sa vrha korijena zuba probio u sinus. Plastika sinusa ili zatvaranje oroantralne komunikacije predstavlja tehniku kojom se zatvara komunikacija izmedu sinusa i usne šupljine nastala najčešće kao posljedica vađenja zuba.

• Incizija apscesa
• Nivelacija alveolarnog grebena

Alveolo plastika je oralno hiruška procedura kojom se alveolarni greben dovodi u najbolje stanje za izradu protetskog rada. Radi se u slučajevima kada oblik alveolarnog nastavka nije pogodan za izradu protetskog rada. Procedura nije bolna i radi se u lokalnoj anesteziji.

• Augmentacija alveolarnog grebena (dodavanje kosti)
• Mukogingivalna hirurgija (frenektomija, TVT…)
• Liberalizacija (oslobađanje ) impaktiranog očnjaka

Podrazumijeva kombinovanu hirurško-ortodontsku terapiju, kada hirurg oslobodi zub od kosti, a zatim ortodont na njega postavlja bravicu i ortodontskom vučom (fiksni aparat) se zub spušta u pravilan položaj.

• Hirurško vađenje impaktiranih (neizniklih) umnjaka

Umnjaci (takođe poznati kao treći molari) su zubi koji se pojavljuju na samom kraju usta između 18 i 25 godine života. Oni poslednji niču od stalnih zuba. Zato što posljednji niču vrlo često nema dovoljno mesta u vilicama za njih, ponekad se pojave u ustima samo do pola ili se uopšte ne vide. Tada takve zube nazivamo impaktirani zubi. Takve zube je jako teško čistiti i vrlo brzo se pokvare. Uglavnom ih je nemoguđe popraviti jer su nedostupni. Preko krune zuba se uglavnom nalazi dio mekog tkiva, a između njih je prazan prostor u kome se zadržava hrana i vrlo je pogodan za razmnožavanje bakterija I razvoj infekcije. Gotovo je sigurno da će impaktirani zubi napraviti problem ako se ostave na mjestu. Ovo se naročito odnosi na donje impaktirane umnjake. Komplikacije se obično pojave iznenadno Čim se smiri akutna infekcija (ukoliko je postojala) zub treba izvaditi. Izvodi se u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolna, mada malo neprijatna.
Cijela procedura traje oko sat vremena.

Sve navedene hirurške zahvate obavljamo brzo i bezbolno. 

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

PARODONTOLOGIJA

Da li ste znali da se najveći procenat zuba izvadi zbog paradontoze, a ne zbog karijesa?! Nemojte dozvoliti da izgubite zdrave zube.
Upala desni koja se ne liječi na vreme može napredovati u paradontozu/paradontopatiju, dovesti do gubitka zuba i stvoriti druge zdravstvene probleme. Paradontopatija nastaje usled sljedećih faktora:

• duvan
• hormonski poremećaj
• stres
• loša higijena usta
• nepravilan položaj zuba
• slaba lokalna odbrana (nizak nivo antioksidanasa)

Osnovni uzrok paradontoze/paradontopatije je bakterijski plak, ljepljiva providna materija koja se konstantno formira oko Vaših zuba. Bakterije, koje se nalaze u plaku, proizvode toksine koji oštećuju desni i kost. Desni mogu postati crvene, otečene i mogu lako krvariti na dodir. Ukoliko se ova iritacija nastavi, desni se odvajaju od zuba i stvaraju se džepovi (prazna mjesta). Plak može da očvrsne u jednu grubu, poroznu materiju koja se zove zubni kamenac. On se stvara iznad desni, kada se vidi i osjeća, i ispod desni, gde se ne može uočiti, ali vrši konstantnu iritaciju gingive.
Da bismo u potpunosti uklonili takav kamenac, ponekad moramo odvojiti desni od zuba i pod kontrolom oka očistiti korjen zuba, tj. uraditi parodontalnu hiruršku intervenciju. Ponekad paradontopatija ne mora biti u vezi sa krvarenjem iz desni, crvenilom i otokom. Tako da pacijent ne može sam da uoči parodontozu u početnom stadijumu. Ona ne daje izražene simptome i ne boli. Zbog toga ističemo veliku važnost dobre oralne higijene i redovnih pregleda kod stomatologa jer ćete na taj način sigurno sprečiti nastanak parodontoze ili je uočiti u početnom stadijumu i sačuvati svoje zube.
U ordinaciji možete uraditi slijedeće zahvate iz oblasti parodontologije:

• Obrada parodontalnog džepa
• Terapija akutnog parodontalnog apscesa
• Gingivektomija

Gingivektomija je postupak ujednjačavanja i ispravljanja linije desni (gingive) uz vrat zuba, a podrazumijeva odstranjenje dijela gingive. Na prednjim zubima se nekad izvodi nakon skidanja ortodontskog aparata ili u pretprotetskoj pripremi. Vidljive desni tokom smijeha tzv. “Gummy smile” su relativno česta pojava kod pacijenata.
Takve osobe izbjegavaju da se smiju ili se nelagodno osjećaju u društvu. U svakom slučaju to smatraju za estetski nedostatak.Taj nedostatak ili problem danas se riješava lako, uklanjanjem viška desni. Intervencija traje kratko, svega dvadesetak minuta.
Ovim korekcijama,osmjehe naših pacijenata činimo savršenijima.

• Režanj operacija

Pokazala se kao najbolji način u riješavanju parodontopatije. Primjenjuje se u uznapredovanom stadijumu parodontopatije. Ona podrazumijeva hiruršku metodu, pri čemu se dižu Vaše desni i uklanjaju patološke promjene. Ukoliko je izraženo povlačenje kosti i klaćenje zuba obavezno je ubacivanje vještačke kosti i membrane da bi došlo do nadoknade defekata u kosti.Važno je napomenuti da se parodontopatija ne liječi već se samo stanje zaustavlja. Dobrom oralnom higijenom i redovnim kontrolama, parodontopatija se održava na nivou poslije intervencije.Nivo kosti se ne može podići na nivo koji ste nekada imali ali dobijate mogućnost da zaustavite dalje propadanje kosti.
Često savjetujemo da nakon režanj operacije Vaše zube vežemo u blok ako procijenimo da je to najbolje rješenje za Vaše trenutno stanje jer time zube stabilizujemo i spriječava se njihovo dalje rasklaćenje.

• Frenektomija

Frenektomija je hirurška intervencija kojm se uklanja resica koja spaja gornju ili donju usnu sa desnima, kao i resice koja spaja jezik sa podom usne duplje.
Ova resica (frenulum) se može ukloniti u svim starosnim dobima, ali je najčešće kod dijece i adolescenata. Prisustvo frenuluma može uticati na razvoj pravilnog govora, položaj zuba pa čak i razvoj parodontopatije. Resica nekad može da bude pretjerano široka, što negativno utiče na rast i razvoj prednih zuba i pravi veliki razmak između jedinica.

Uklanjanje resice – frenektomija – se izvodi u lokalnoj anesteziji i sama hirurška intervencija vremenski kratko traje (do 15 minuta). Reč je o rutinskom zahvatu i operacija ne može da izazove nikakve ozbiljne komplikacije.

• Odstranjenje polipa gingive

Polip gingive-ivičnog dela desni, nastaje kao posljedica dugotrajne iritacije desni oštrim ivicama karioznog zuba. Svojim prisustvom i lakim krvarenjem ometa adekvatno uklanjanje karijesa, te završnu restauraciju krunice zuba. Uklanja se brzo i bezbolno u lokalnoj anesteziji. 

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

STOMATOLOŠKA PROTETIKA 

Često nazivana i “Kraljicom stomatologije”, protetika igra jako važnu ulogu u dentalnoj praksi od najranijih početaka pisane istorije. Još u drevnom Egiptu, zubari su nedostajuće zube zamijenjivali zlatnim žicama, preko Antičke Grčke i Rima, pa sve do srednjeg vijeka, tokom kojeg stomatologija nije bila priznata kao samostalna profesija. Smatra se da je moderna stomatologija nastala između 1650. i 1800. godine, a njenim ocem francuski ljekar Pierre Fauchard. On je takođe bio pionir zubne protetike, otkrivši mnoge metode za zamjenu izgubljenih zuba. Između ostalog, Fauchard je predložio da se vještački zubi izrađuju od blokova isklesane slonovače, predstavio je prve zubne proteze (u početku napravljene od zlata) i otkrio da se položaj zuba može ispraviti, jer zubi prate oblik žice od koje je sačinjena proteza.
Od tada pa do danas, protetika ostaje jako bitna grana stomatologije i kao takvoj, pridajemo joj veliku pažnju i značaj. Pogledajte neke od usluga koje Vam nudi ordinacija :

FIKSNA PROTETIKA:

• CIRKONIJUM KRUNE I MOSTOVI

Cirkonijum krunice i mostovi se nameću kao najbolji izbor za izradu protetskih radova. Kao najnoviji trend izdvaja se transparentni cirkonijum iz kojeg se dobija krunica u prirodnom obliku.

Mobirise

• BEZMETALNE KRUNICE (IPS e.max)

Mobirise

• BEZMETALNE krunice su krunice čija je osnova presana keramika. Omogućuju izradu vrhunskih, visokoestetskih protetskih radova.  

Mobirise

• METALO-KERAMIČKE KRUNE I MOSTOVI  

Metalo-keramičke krune i mostovi su zubne nadoknade koje se izrađuju u slučajevima kada je u većoj mjeri oštećen prirodni zub, kada nedostaje jedan ili više zuba, te iz estetskih razloga. Izrađuju se od metala bez nikla i berilijuma, a odlikuje ih velika čvrstoća.

Mobirise

• LJUSKICE  

LJUSKICE predstavljaju keramičke fasete koje oblažu prednju stranu zuba čime poboljšavaju estetski izgled zuba. Pogodne su za primjenu u situacijama kada se žele izbjeći velika brušenja zuba.

Mobirise
INLEJ/ONLEJ/OVERLEJ

Primjena inleja/onleja/overleja danas se smatra adekvatnom zamjenom za amalgam ili kompozit. To su varijacije krunica koje omogućavaju postojanost restauracija koju odlikuje estetska savršenost i trajnost.

PRIVREMENE KRUNE

Privremene krune se izrađuju od visoko-estetskih kompozitnih materijala koje služe pacijentu kao pomoćno sredstvo do završetka izrade fiksne nadoknade.


MOBILNA PROTETIKA:  

• Totalna pločasta proteza

Totalna proteza predstavlja protetsku nadoknadu čiji je cilj da nadoknadi gubitak izgubljenih zuba, te se kao takva nameće kao idealno rješenje kod potpune bezubosti. Ovom zubnom nadoknadom pacijentu se uspostavlja izgubljena funkcija u ustima.

Mobirise

• Parcijalna pločasta proteza

Parcijalna proteza je zubna nadoknada koja najčešće predstavlja privremeno rješenje nedostatka zuba kod pacijenta, kada iz bilo kojeg razloga nije moguće uraditi fiksnu nadoknadu. Prednost ove proteze je pristupačna cijena, brza i laka izrada.

Mobirise

• Parcijalna skeletirana proteza

Parcijalna skeletirana proteza predstavlja nadoknadu kojoj je redukovana veličina. Prednost ove proteze je smanjena mogućnost preloma i prenos opterećenja preko postojećih zuba na kost.

Mobirise

KOMBINOVANI PROTETSKI RADOVI:

Ova kategorija protetskih radova podrazumijeva kombinaciju fiksne i mobilne zubne nadoknade i primjenjuje se u slučajevima kada nema dovoljno zuba u bočnoj regiji, ili preostali zubi nisu dovoljno kvalitetni da bi se izradio kompletno fiksni rad (most).

Mobirise

Fiksni dio rada (krunica) povezana je sa mobilnim dijelom (parcijalna proteza) “nevidljivim” vezama. One su tu da obezbijede maksimalnu stabilnost proteze, kao i ravnomjeran prenos pritiska prilikom žvakanja. Veze mogu biti razne, a najčešće se koriste atečmeni, teleskop krune, i precizne zglobne veze, ceka preci-line i mk1 veze. To nam omogućava postizanje i održavanje najviših standarda, te optimalne rezultate.

U posljednjih par godina se izdvajaju radovi prilikom kojih se koriste implanti sa lokatorima na kojima izrađujemo proteze (bilo skeletirana ili klasična). Prednosti su velika stabilnost proteze, komfor pri žvakanju I govoru, te visoka estetika.UDLAGE:

• Silensor - splint protiv hrkanja

Funkcioniše tako što se pomoću udlage donja vilica pomjera naprijed i tako održava prohodnost disajnih puteva. Sastoji se iz dvije folije koje su spojene spojnicama u bočnom dijelu. Spojnice su promjenljive i blago fleksibilne što omogućava udobnije nošenje udlage.  

• Udlaga za bruksizam

Ova udlaga se koristi protiv tzv. “škripanja zubima”, posebno noću. Folija od koje se udlaga pravi, debljine je 2-3 mm, čime se pravi prostor tj. podiže zagrižaj.

Mobirise
• Udlage za izbjeljivanje zuba

Koriste se tako što pacijent aplicira gel za bijeljenje u udlagu, koju potom stavlja na zube. Veoma praktične za samostalnu primjenu.

• PLAY SAFE – udlage za sportiste
 
Udlaga štiti zube od direktnih povreda tkiva, posjekotina jezika i usana, te sprečava mogućnosti loma gornje i donje vilce. Najčešće se izrađuje za sportiste koji se bave borilačkim vještinama.Napredna CAD CAM tehnologija:

Prednosti :
• brzina izrade rada,
• visoka preciznost,
• vrhunska estetika.

Pomoću CAD/CAM tehnologije izrađujemo sve fiksne radove, što, uz 3D printer za metal (DMLS tehnologiju) smanjuje greške pri izradi na minimum. 

TEHNIKA

Ordinacija ima uspješnu dugogodišnju saradnju sa zubnotehničkom laboratorijom “Full dent”, koja je, sa preko 40 zaposlenih, najveća i najopremljenija laboratorija u Banja Luci i okruženju,. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama i stručnom osoblju, ova saradnja nam omogućava dobitak na vremenu, te precizne, kvalitetne i visokoestetske radove, na Vaše i naše zadovoljstvo.

RENDGENOLOGIJA

Ortopan ili ortopantomograf predstavlja ( veliki) panoramski snimak obe vilice, a služi kao pomoćno dijagnostičko sredstvo. Na njemu su vidljive kosti obe vilice, svi zubi i korijenovi zuba, sinusne šupljine i temporomandibularni (vilični) zglob.Analiza snimka predstavlja jednu od važnijih pomoćnih faza u određivanju plana terapije.
Ortopan snimak najcesce predlažemo u sljedećim slučajevima :

• Ukoliko je potrebno provjeriti položaj neizniklih umnjaka ili ostalih zuba,
• Ukoliko je potrebno provjeriti kvalitet i količinu kosti,
• Kod sumnje na problem sa sinusima,
• Kada je potrebno provjeriti da li postoji karijes ili neka druga vrsta oboljenja zuba
koju je teško utvrditi kliničkim pregledom,
• Kako bismo proverili položaj i dužinu korijenova zuba i vidjeli procese u kosti ukoliko postoje ( ciste, infekcije, granulomi...)
• Kako bismo provjerili da li postoji oboljenje parodoncijuma (parodontopatija) i ustanovili stanje kosti oko zuba.

Ordinacija sarađuje sa dijagnostičkim centrom Digitaldent koji je opremljen digitalnim rendgen aparatom posljednje generacije, veoma bezbjedan po zdravlje pacijenta i sa minimalnim stepenom zracenja. Digitaldent takođe ima mogućnost pravljenja 3D snimaka. Sve to nam omogućuje vrhunske snimke zahvaljajući kojima možemo napraviti najbolji plan terapije za Vas.

Odaberite željenu uslugu i pošaljite nam upit ukoliko ste zainteresovani za besplatni prvi pregled i konsultacije. Vrlo rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje. 

POČETNA    USLUGE    ORDINACIJA    VIDEO    KONTAKT

Braće i sestara Kapor 1, 78000 Banja Luka, BiH
tel.+387-51-433-100
fax.+387-51-433-101